Om att delta aktivt

142728382073091500_resized

Med flera banor att bygga och köra behöver vi vara många aktiva. Här hittar du alla detaljer om vad det innebär att delta.

Första gången?

Första gången du tänker vara med på en modulträff? Det är bara att anmäla dig och komma. Du behöver inte ta med varken modul, lok eller vagnar. Läs mer om hur modulträffar fungerar.

För att både du och vi skall få mest ut av DreamTrack vill vi att du har modelljärnväg som hobby eller funderar på att komma igång. Du vill lära dig om vad modulbygge och modulträffar innebär. Du får delta i trafikspel och är beredd att hjälpa till under träffen.

Efter DreamTrack kommer du att ha en ny syn på vad hobbyn kan vara! Läs mer om banorna här.

Program

Hela programmet finns här. Vi uppdaterar löpande.

Anmälan

Innan du anmäler dig läs programmet och de tekniska kraven (för H0 har kraven utökats jämfört med DreamTrack 2018).

Anmälan med moduler senast söndag 13 januari, utan moduler söndagen 3 februari.  Du kan anmäla att delta och boka mat och boende här.

Det är viktigt att betalningen av fakturan för DreamTrack sker på utsatt tid, alltså senast den 28 februari 2019. Vi har inte möjlighet att ta emot någon betalning på träffen. Utebliven betalning kommer att räknas som avanmälan.

Foreign participants will receive invoice by e-mail and can pay to our bank account: BIC: SWEDSESS, IBAN: SE20 8000 0838 0800 4125 5217